Pre gašenja profila Google + šalje upozorenjeVlasniku profila naGoogle + mreži koji ne ispunjava uslove korišćenja te mreže će pre ukidanja biti poslato upozorenje da mora da modifikuje podatke na njemu.To je jedan od noviteta koje je Google uveo za korisnike svoje nove društvene mreže. Korisnici će, između ostalog, moći da specificiraju svoj pseudonim u određenom odeljku čime će prijateljima biti omogućeno pronalaženje njihovog profila u okviru Google pretraživača. Jedan od rukovodilaca Googla Bredli Horovic, zadužen za razvoj društvene mreže Google +, istakao je između ostalog da ukidanje profila na toj mreži ne dovodi do potpunog isključenja. Ne blokira se pristup G-mailu i drugim uslugama koje ne zahtevaju profil na Google +, osim ukoliko korisnik nije prekršio uslove korišćenja tih drugih usluga. (Tanjug) |
PretragaAnketa |